Huisje huren op Terschelling ... ‘t Logement

Huisje huren Terschelling particulier

Geen Landal maar wel landelijk gelegen. Op een unieke locatie aan de rand van het dorp Formerum. Dit dorp ligt midden op Terschelling en is voor een groot deel omgeven door weilanden. Ook het bos en de duinen zijn vlakbij en goed bereikbaar via een zandpad achter ons erf. Onze gerenoveerde boerderij herbergt vier nette vakantiehuizen. De accommodaties zijn netjes en schoon. Ook zijn de huisjes vriendelijk geprijsd!

Foto’s Beschikbaarheid

Kenmerken

Onze huisjes zijn ingericht voor 4 personen. U kan natuurlijk ook gewoon het huis huren als u met twee of drie personen wilt komen. Zie ook de veel gestelde vragen pagina.

Huisje huren Terschelling 4 personen doe je bij Logement Mier.

Fraai gelegen midden op Terschelling aan de rand van het dorp Formerum.

Terschelling, parel der Waddeneilanden.

Het eiland Terschelling is een populaire vakantiebestemming. Zowel jong als oud genieten er het jaarrond van de prachtige natuur. De weidse stranden, het afwisselende landschap, de karakteristieke dorpjes en de gemoedelijke sfeer en kleinschaligheid zijn enkele facetten die het eiland een aangename vakantiebestemming maken. Tijdens de vakantieperiodes zijn er tal van evenementen en activiteiten die men kan bezoeken. Echter een van de meest belangrijke elementen die een verblijf op Terschelling speciaal maakt is de ongekende rust en ruimte. Wandel door de duinen of over het strand en geniet van de zon, zee en uitgestrekte vergezichten. Fiets over de vele fietspaden die het eiland rijk is (meer dan 70 km aan fietspaden). Of gewoon lekker relaxen op het terras buiten of binnen in uw eigen particuliere vakantiehuisje.

Om een goed beeld te krijgen van de ligging van onze huisjes bekijk hier een sfeerimpressie van de omgeving.

Vakantiehuisje Terschelling interieur

Appartement 4 personen

Huur uw huisje op Terschelling particulier en ervaar het gemoedelijke karakter van het eiland en haar bewoners. De eigenaren, Cees Mier en Lise Sieben, verwelkomen u graag in ’t Logement te Formerum Terschelling. Hieronder treft u de huurprijzen van onze particuliere huisjes. Getoond zijn de minimum en maximumprijs.

WEEKEND
MIDWEEK
WEEK
€ 200 / 350
€ 200 / 400
€ 295 / 575

Alle Prijzen

BoxspringbeddenTwee slaapkamers met twee éénpersoons boxsprings

Huisje met Wifi internetSmart TV, radio’s met Bluetooth, Wifi internet

Bad met whirlpoolBadkamer met whirlpool, douche & wasmachine. Toilet in de hal

Rookvrie vakantieverblijfRookvrije vakantieverblijven. Buiten roken toegestaan

Vrijheid, rust en stilte zijn de belangrijkste attracties van de plek en de stek.

bekijk foto's van het vakantiehuisje